Een boom
groeit niet door
aan de takken
te trekken,
maar door de wortels water te geven.

Therapie voor kinderen en jongeren


Maakt u zich op dit moment zorgen over de ontwikkeling van uw kind en weet u niet goed meer een oplossing? Is uw kind (ineens) niet meer zo vrolijk, gedraagt het zich opstandig of teruggetrokken: kortom is uw kind niet (meer) zichzelf? Praktijk Samen Wijs kijkt graag met u mee, zodat u en uw kind zelf de wijsheid weer kunnen vinden voor een positieve ontwikkeling.

Uniek

De begeleiding die ik geef is laagdrempelig en vaak kortdurend, maar zo lang als nodig. Ik ga altijd uit van de kwaliteiten die het kind wel bezit. Ieder kind is bijzonder en kiest zijn eigen unieke manier om eigen mogelijkheden en kwaliteiten te ontdekken, te onderzoeken en te gebruiken in situaties die voor het kind moeilijk of lastig zijn.

Ik vind het belangrijk om goed naar het verhaal van het kind of jongere te luisteren en een veilige, natuurlijke sfeer te creëren. Samen met het kind of de jongere ga ik onderzoeken wat er speelt en op creatieve wijze gaan we werken aan een positieve ontwikkeling. Als ouder wordt u hier nauw bij betrokken.
Voor meer informatie, zie mijn werkwijze.

Eindevandemainomtezorgendatdeachtergrondopvult

Praktijkadres:
Terhornseweg 1
9914 TC Zeerijp

E: info@praktijksamenwijs.nl
KvK: 57165165