De Praktijk

De locatie

Prakijk Samen Wijs bevindt zich samen met Praktijk voor RT en huiswerkbegeleiding De Ezelsbrug op een mooi gelegen boerderij op het Noord-Groningse platteland. Er is bijzonder veel rust en ruimte. In het achterhuis van de boerderij zijn ruimten gecreëerd, die mogelijkheden bieden voor individuele begeleiding, maar ook voor kleine groepen. Rondom de boerderij zijn de weides en de paardenbak te vinden. Op het erf is altijd voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De paarden

Praktijk Samen Wijs werkt veelal met Haflingerpaarden. Deze prachtige goudkleurige paarden met blonde manen en staart zijn eerlijk, rustig van karakter en niet al te groot. Ik gebruik zowel de paarden die op de boerderij aanwezig zijn, als mijn eigen paarden die vlakbij gestald staan. De paarden zijn allemaal goed gesocialiseerd, vertrouwd met kinderen en worden dressuurmatig op niveau getraind. De paarden krijgen een goede verzorging, lopen zo veel mogelijk buiten en ik bied ze een goede balans tussen werken en vrije tijd.

Overige dieren

Op de boerderij zijn ook andere dieren aanwezig. Bij aankomst zal vaak als eerste de enthousiaste, maar erg brave hond Lola opvallen. Lola heeft nooit genoeg van knuffels en aandacht. In de weide loopt naast de haflinger Floor en de pony Jan ook een ezel. Ezels zijn dieren die geweldig veel rust uitstralen en ze hebben een hoge aaifactor. Alcar vindt het heerlijk om een borstelbeurt te krijgen of een wandeling te maken. Als laatste zijn er twee konijnen en Babbel, de rondscharrelende geit.

           

Praktijkadres:
Terhornseweg 1
9914 TC Zeerijp
Postadres:
Kalverstraat 12
9987 SN Zijldijk
T: 06-18906191
E: info@praktijksamenwijs.nl
KvK: 57165165