If you listen, Nature will whisper you exactley what you need and know.

Paardrijles


Wilt u of uw kind (leren) paardrijden, maar liever niet op een manege met veel ruiters tegelijk? Of speelt angst of een andere factor een rol waarbij extra persoonlijke aandacht welkom is? Kom dan paardrijden bij Praktijk Samen Wijs!

Paardrijles bij Praktijk Samen Wijs betekent: veel individuele aandacht, ruime kennisoverdracht en oog voor het paardenwelzijn. Ik vindt het belangrijk dat kinderen/volwassenen leren om correct met hun paard om te gaan en op een eerlijke manier leren rijden. Hierbij hoort ook kennis opdoen over hoe het paard in elkaar zit en het hoe en waarom van het geven van de juiste hulpen. Daarbij let ik veel op houding en zit van de ruiter.
De lessen zijn veelal individueel en is mogelijk op een paard van Praktijk Samen Wijs.

Zitles

Werken aan een betere houding en zit? Dan is zitles aan de longeerlijn een aanrader. Dit kan zowel onder het zadel als met een voltigesingel. Het voordeel van de singel is dat er een beter contact is met het paard, waarbij bewegingen beter gevolgd kunnen worden. Er ontstaat sneller meer bewustwording van de eigen houding en de manier van bewegen van het paard.

Interesse?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Praktijkadres:
Terhornseweg 1
9914 TC Zeerijp
Postadres:
Kalverstraat 12
9987 SN Zijldijk
T: 06-18906191
E: info@praktijksamenwijs.nl
KvK: 57165165