The best teachers are those who show you where to look, but don't tell you what to see.

~Alexandra K. Trenfor~

Praktijk voor RT en huiswerkbegeleiding
    De Ezelsbrug


Heeft uw kind moeite met leren of plannen, is er een achterstand op school of is er een vak wat steeds maar niet wil lukken? Laat leren weer leuk worden!

Praktijk Samen Wijs werkt nauw samen met Praktijk voor RT en huiswerkbegeleiding De Ezelsbrug van Carla Hartman-Wiersema. De Ezelsbrug biedt remedial teaching, bijlessen en huiswerkbegeleiding aan kinderen uit het basis en middelbaar onderwijs. Carla is ex-docent natuur- en scheikunde en heeft acht jaar lesgegeven in het VMBO. Carla is met name gespecialiseerd in leerproblematiek en het verbeteren van leerstrategieën. Ook kunnen kinderen en jongeren hier terecht voor onderzoek en begeleiding van dyslexie en dyscalculie.

Onze praktijken zijn op dezelfde locatie gevestigd, wat veel voordelen biedt. Regelmatig gaan leer- en gedragsproblemen namelijk samen. Door onze samenwerking kan er zowel op leer als gedragsgebied ondersteuning geboden worden. We zetten datgene in wat het kind of de jongere echt nodig heeft. Een leerprobleem kan bijvoorbeeld faalangst veroorzaken, maar faalangst kan ook de oorzaak zijn van moeilijk leren. Het is dan belangrijk om op het goede spoor begeleiding in te zetten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van leerondersteuning, bekijk de website van De Ezelsbrug.


Praktijkadres:
Terhornseweg 1
9914 TC Zeerijp
Postadres:
Kalverstraat 12
9987 SN Zijldijk
T: 06-18906191
E: info@praktijksamenwijs.nl
KvK: 57165165